اخبار

روستای کرماجان در شهرستان کنگاور ، به عنوان یازدهمین روستای سالم استان معرفی شد

روستای کرماجان در شهرستان کنگاور ، به عنوان یازدهمین روستای سالم استان معرفی شد

 جشنواره روستای سالم در روستای کرماجان از توابع شهرستان کنگاور،امروز با حضور دکتر سروش سرپرست دانشگاه، معاونین بهداشتی، توسعه مدیریت و منابع و غذا و داروی دانشگاه ، فرماندار و مسئول شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور و مردم این روستا، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر ایمانی معاون بهداشتی دانشگاه  در این مراسم ضمن تشکر از همت و تلاش اهالی روستای کرماجان در اجرای طرح روستای سالم گفت : فعالیت و همراهی  مردم این روستا در راستای اجرای طرح روستای سالم بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

دکتر ایمانی با بیان اینکه برای رسیدن به این مولفه ها و استاندارها زحمات بسیاری کشیده شده است افزود: نتیجه این زحمات این است که این روستا در سطح ملی شناخته خواهد شد و مزایای بسیاری برای مردم روستا شهرستان و استان به همراه خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: هدف اصلی از این فعالیت و بهره مندی از شاخص های تعریف شده روستای سالم،توسعه پایدار روستا می باشد و مهاجرت معکوس می باشد که بی شک رونق اقتصادی روستا را به دنبال خواهد داشت.

دکتر ایمانی در ادامه افزود:با توجه به پیگیری های صورت گرفته از سوی دکتر سروش سرپرست محترم دانشگاه و برنامه تدوین شده برای معاونت بهداشتی، پیش بینی می‌شود در برنامه هفتم توسعه وچهار سال اول آن، ۴۲ روستای سالم با تمام استانداردهای لازم، در سطح استان، خواهیم داشت.

دکتر گروسی فرماندار شهرستان کنگاور نیز در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه،شورای روستا و همراهی مردم گفت: از مشخصه های مهم جامعه توسعه یافته، شهروند توسعه یافته است و زحمات شما عزیزان در این راستا که با مشارکت، همدلی و همراهی این موفقیت را به دست آورده اید بسیار حائز اهمیت و ارزشمند است.

دکتر خالدی مسئول شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور نیز در این مراسم با اشاره به اینکه  روستای کرماجان دارای ۱۸۴ خانوار و ۶۰۵ نفر جمعیت می باشد گفت: این روستا به دلیل داشتن شاخص های بهداشتی از جمله پیشگیری از بیماری‌ها، بهداشت محیط و سایر شاخص های مهم بهداشتی به عنوان روستای سالم  شهرستان کنگاور  معرفی شده است.

وی از حمایت های دکتر سروش سرپرست دانشگاه و همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه و تلاش و همراهی مردم روستا در این زمینه  قدردانی کرد و افزود: کاشت ۱۰۰ اصله درخت غیرمثمر، نصب ۴۰ عدد سطل زباله بسکتی در معابر عمومی، سنگ‌فرش معابر و کوچه‌های روستا، بهبود و گسترش روشنایی معابر، نام‌گذاری دقیق و زیبای کوچه‌ها و معابر روستا،  تعیین و علامت‌گذاری "جاده سلامت" ، تجهیز کتابخانه مسجد با ۴۰۰ جلد کتاب، از مهمترین اقدامات انجام شده در این روستا می باشد.

گزارش تصویری از این مراسم :

 

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۳:۲۲
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید