مدیریت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد به مناسبت روز جهانی غذا، همایش تخصصی با هدف ارتقاء آگاهی، ترویج نوآوری و تجلیل از فعالان این حوزه برگزار نماید لذا از کلیه علاقمندان دعوت می شود مقالات علمی پژوهشی خود را در قالب محورهای زیر به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.
محورهای همایش:
- ارتقاء امنیت غذایی
- نقش غذا و تغذیه در سلامت
- راهکارهای نوین برای کاهش ضایعات در زنجیره غذایی
- شیر مدرسه، راهی به سوی آینده ای بهتر
- نقش هوش مصنوعی در زنجیره غذا
- فرمولاسیون های نوین مواد غذایی
- نانو تکنولوژی در صنعت غذا
مهلت ارسال مقالات:
- بیستم شهریور ماه 1404
خلاصه و اصل مقاله به آدرس ایمیل fdvc-fm@kums.ac.ir
زمان برگزاری:
مهر 1404( مصادف با 16 اکتبر، روز جهانی غذا)24 هتل پارسیان ، کرمانشاه
گفتنی است مقالات پذیرفته شده در روز همایش ارائه شده و به آثار برتر جوایزی اهدا خواهد شد همچنین ، مجموعه مقالات منتخب به صورت رسمی منتشر خواهد شد.
همچنین در بخش دوم این همایش ضمن تقدیر از واحدها و مسئولین فنی برتر صنایع غذایی در راستای تجلیل از تلاش های ارزنده صنعتگران از واحدهای تولیدی نمونه و مسئولین فنی برتر صنایع غذایی استان کرمانشاه که در ارتقاء کیفیت محصولات ، رعایت استانداردها، ایمنی غذایی و نوآوری عملکرد برجسته ای داشته اند، با اهدای لوح تقدیر و تندیس ویژه قدردانی خواهد شد.
لازم به ذکر است فرآیند انتخاب این افراد و واحدها براساس ارزیابی های فنی، گزارش های بازرسی و معیارهای تعریف شده توسط معاونت غذا و دارو انجام خواهد گرفت.