اخبار

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شعار و روز شمار "هفته جهانی تغذیه با شیرمادر "( ۱۰ تا ۱۶ مردادماه) را اعلام نمودند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شعار و روز شمار "هفته جهانی تغذیه با شیرمادر "( ۱۰ تا ۱۶ مردادماه) را اعلام نمودند

با توجه به اهمیت شیرمادر در سلامت خانواده و جامعه، همه ساله 10 الی 16 مرداد ماه (مصادف با 7-1 آگوست)، بزرگداشت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیرمادر، با توجه به شعار سال برگزار می گردد. شعار امسال "تغذیه با شیرمادر؛ اولویت امروز ، سلامت فردا " تعیین شده ا ست که هدف آن همکاری و مشارکت همه جانبه در بهبود وضعیت شیردهی برای همگان و تامین سلامت آیندگان است.

روز شمار هفته ترویج تغذیه با شیرمادر :

روز اول :     جمعه ۱۰ مرداد با عنوان " نقش رسانه ها و فضای مجازی در ترویج تغذیه با شیرمادر " 

روز دوم :     شنبه ۱۱ مرداد تحت عنوان " مشاوره شیردهی و شیرمادر " 

روز سوم :    یکشنبه 12 مرداد تحت عنوان" شیرمادر، مسئولیت مادران، مدیران و کارفرمایان؛ " 

روز جهارم :  دوشنبه 13 مرداد تحت عنوان" شیرمادر، نسل سالم و جوانی جمعیت"

روز پنجم :  سه شنبه 14 مرداد تحت عنوان" نقش حمایت از تغذیه با شیرمادر در ایجاد محیط زیست  سالم"

روز ششم :  چهارشنبه 15 مرداد تحت عنوان" سیاستگذاران و ترویج تغذیه با شیرمادر"

روز هفتم :  پنج شنبه 16 مرداد تحت عنوان" ترویج تغذیه با شیرمادر در بحران، تضمین سلامت کودک"

دکتر فریبرز ایمانی در این خصوص فرمودند: تغذیه با شیرمادر بهترین و کامل ترین غذا در دو سال اول زندگی شیرخوار است و مزایای بی شماری برای مادر و شیرخوار دارد.  1000 روز اول زندگی، از زمان تشکیل نطفه تا دو سالگی کودک، فرصت طلایی برای رشد و تکامل کودک است. تغذیه با شیرمادر سبب رشد و تکامل مطلوب کودک در این دوران می شود. شروع تغذیه با شیرمادر ظرف یکساعت اول تولد، اولین و حیاتی ترین گام برای کاهش مرگ و میر شیرخواران و کودکان زیر 5 سال است. 

ایشان در ادامه افزودند: تغذیه با شیرمادر سپر حفاظتی برای شیرخواران در بحران هاست که تغذیه مناسب کودک، آرامش روحی و روانی را برای مادر و کودک به همراه می آورد. شیرمادر یک منبع غذایی سالم و ایمن برای شیرخواران می باشد، بطور آنی در دسترس است، حفاظت فعال در برابر بیماری ها را فراهم می کند و در بحران ها، شیرخواران و کودکان کم سن را در برابر سوء تغذیه، بیماری ها و مرگ فعالانه حفاظت می کند.

معاون بهداشتیدانشگاهدر پایان گفت: شیرمادر نمونه ای از ارتباطات عمیق بین سلامت انسان و اکوسیستم می باشد؛ زیرا غذایی طبیعی و تجدید پذیر و از لحاظ زیست محیطی ایمن و سبز است. تولید و عرضه آن به شیرخوار به عنوان مصرف کننده، بدون نیاز به بسته بندی و بدور از آلودگی و تولید زباله ا ست و در مقابل، تغذیه با شیرخشک اثرات زیست محیطی فاحشی دارد که موجب تخریب طبیعت، تهی کردن منابع طبیعی و تغییرات اقلیمی به راه های مختلف می شود.
۹ اَمرداد ۱۴۰۴ ۲۰:۰۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید