اخبار

اجرای برنامه ملی نان کامل در ۳۶ نانوایی منتخب کرمانشاه

اجرای برنامه ملی نان کامل در ۳۶ نانوایی منتخب کرمانشاه


دبیر کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: برنامه ملی نان کامل با هدف ارتقای سلامت مردم و پیشگیری از بیماری‌های مزمن در ۳۶ نانوایی منتخب استان اجرا خواهد شد.
حسین بیگلری، دبیر کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: جلسه کمیته فنی پیاده‌سازی برنامه ملی آرد و نان کامل در استان امروز با حضور نمایندگان ادارات مختلف از جمله اتاق اصناف، اداره صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و اداره غله و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دبیر برنامه برگزار شد.وی افزود: این برنامه ملی در راستای دستورالعمل کشوری برای بهره‌مندی مردم از مزایای نان کامل، که حاوی سبوس و املاح معدنی بیشتری است، طراحی شده است.دبیر کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص مزایای نان کامل، اضافه کرد: مصرف نان کامل نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه دارد و در پیشگیری از بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا، دیابت، کبد چرب، چاقی و برخی انواع سرطان‌ها موثر است. نان کامل به حفظ سلامت دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
وی ادامه داد: با وجود چالش‌ها و موانع موجود در اجرای این برنامه در سطح کشور و استان با همکاری بین بخشی، این مشکلات به تدریج رفع می‌شود.بیگلری اضافه کرد: امروز یکی از جلسات نهایی برای تعیین قیمت نهایی نان کامل برگزار شد تا با همکاری ادارات ذی‌ربط، قیمت نهایی این نان تعیین شود؛ انتظار می‌رود این نان با استقبال مردم مواجه شود.وی یادآور شد: هدف اصلی این برنامه، تأمین چرخه سلامت از مزرعه تا سفره است؛ یعنی استفاده از گندم مرغوب و تولید آرد سبوس‌دار که املاح معدنی بیشتری دارد و در نهایت پخت نان کامل توسط نانوایانی است که دوره‌های آموزشی ویژه دیده‌اند و گواهی‌نامه مربوطه را دریافت کرده‌اند.بیگلری اعلام کرد: در حال حاضر، این برنامه در ۳۶ نانوایی منتخب با مجوز پخت نان کامل در سطح استان کرمانشاه اجرا خواهد شد.وی افزود: رنگ تیره‌تر نان کامل به دلیل وجود سبوس و املاح معدنی بیشتر است و این نکته باید برای مردم روشن شود تا باورهای اشتباه درباره نان سفید برطرف شود. دبیر کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این برنامه ملی در چند استان همزمان آغاز شده و استان کرمانشاه نیز طبق برنامه ملی تا پایان شهریور اجرای آن را شروع خواهد کرد. رسانه‌ها نقش مهمی در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مردم دارند تا استقبال از نان کامل افزایش یابد و سلامت جامعه ارتقا پیدا کند.
۱۲ اَمرداد ۱۴۰۴ ۰۷:۴۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید