24 ساعت ویزیت رایگان در مراکز دانشگاهی

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: به مناسبت سفر پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب به استان، در مراکز درمانی و بیمارستانهای استان کرمانشاه طی 24 ساعت آینده خدمات بهداشتی به صورت رایگان ارائه خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: به مناسبت سفر پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب به استان،  در مراکز درمانی و بیمارستانهای استان کرمانشاه طی 24 ساعت آینده خدمات بهداشتی به صورت رایگان ارائه خواهد شد.

دکتر محمد رضا نیکبخت اظهار داشت: به میمنت سفر پر برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه، ارائه خدمات بهداشتی در مراکز درمانی و بیمارستانها طی 24 ساعت آینده یعنی از ساعت هشت صبح امروز(19 مهر) تا هشت صبح فردا، رایگان خواهد بود.

دکتر نیکبخت افزود: مراکز بهداشتی درمانی، بیمارستانها و کلینیکها از ساعت 8 صبح امروز تا 8 صبح فردا ویزیت بیماران را به صورت رایگان انجام خواهند داد.