کارگاه تقلب در مواد آرایشی و بهداشتی و عوارض ناشی از مصرف آنها

کارگاه تقلب در مواد آرایشی و بهداشتی و عوارض ناشی  از مصرف آنها
در این نشست مدرس به تشریح قوانین و مقررات مرتبط با محصولات آرایشی و بهداشتی و انواع مواد اولیه ممنوع و محدودشده در ساخت محصولات مذکور و عوارض ناشی از مصرف آنها پرداخته و کارگروهی و عملی نیز در این راستا صورت پذیرفت.

یک دوره آموزشی با عنوان تقلب در مواد آرایشی و بهداشتی و عوارض ناشی  از مصرف آنها از جمله دوره های آموزشی سالیانه تقویت بنیه علمی کارشناسان ذیربط با حضور 40 نفر از بازرسان و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و شبکه های بهداشت و درمان استان در محل سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید.

در این نشست مدرس به تشریح قوانین و مقررات مرتبط با محصولات آرایشی و بهداشتی و انواع مواد اولیه ممنوع و محدودشده در ساخت محصولات مذکور و عوارض ناشی از مصرف آنها پرداخته و کارگروهی و عملی نیز در این راستا صورت پذیرفت.