نتایج آزمون استخدامی 25 شهریور دانشگاه اعلام شد

نتایج  آزمون استخدامی 25 شهریور دانشگاه اعلام شد
پذیرفته شدگان بایستی راس ساعت 9 صبح سوم آبان ماه در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا حضور داشته باشند.

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی دانشگاه

1- به استناد تبصره 2 ماده 2 قانون گزینش کشور به لحاظ کثرت تقاضا و محدودیت ظرفیت مجوزهای استخدامی ملاک پذیرش افراد ضابطه انتخاب اصلح می باشد.

2-   پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون به میزان 5/1 برابر مجوزهای استخدام پس از کسب حد نصاب امتیاز علمی جهت طی مراحل گزینش یصورت اصلی وذخیره از طریق سایت دانشگاه معرفی خواهند شد .
 3- به منظور تسریع درانجام فرآیند گزینش وتشکیل پرونده گزینشی از افراد اصلی پذیرفته شده ( تاکید میگردد صرفا" افراد اصلی ) دعوت می شود با دردست داشتن مدارک زیر درروز سه شنبه مورخ 3/8/1390 رأس ساعت 9 صبح به سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع) واقع درسرخه لیژه مراجعه نمایند .
یادآوری : دراین مرحله صرفا" افراد اصلی مراجعه نمایند لازم به ذکر است حضور افراد ذخیره دراین مرحله ضرورت نداشته ودرصورت نیاز، این هسته نسبت به دعوت از آنان درمراحل بعد اقدام خواهد نمود .

مدارک مورد نیاز:
1-  فتوکپی تمام صفحات شناسنامه.
2-  فتوکپی کارت ملی(دو طرف کارت).
3-  سه قطعه عکس جدید 4*3 رنگی پشت نویس شده .
4-  فتوکپی مدارک تحصیلی ویا گواهی فارغ التحصیلی با ذکر معدل.
5-   گواهی مدارک ایثارگری (خانواده معظم شهدا،جانبازان،آزادگان،رزمندگان و اعضای نیروی مقاومت بسیج و...).
6-   گواهی فعالیت در بسیج با ذکر تاریخ و نوع عضویت (عادی، فعال یا گردان).
7-   ارائه مقالات چاپ شده مرتبط با رشته شغلی در مجلات معتبر(دارای رتبه علمی پژوهشی) و یا گواهی پذیرش مقاله.
8-   ارائه کتب تألیفی و یا ترجمه شده مرتبط با رشته شغلی.
9-   گواهی احراز رتبه علمی ، فرهنگی، مذهبی و ... در سطح شهرستان، استان، کشور یا بین المللی.
10-  گواهی سابقه کار مرتبط با رشته شغلی ( با ذکر تاریخ اشتغال و عنوان شغل ).
11-  ارائه طرحهای پژوهشی مرتبط با رشته شغلی وگواهی تایید آن.
12-  گواهی نامه مهارتهای هفتگانه را یانهICDL از مراکز معتبر ویا ارائه گواهی هر کدام از    مهارت ها بطور جداگانه.
       تذکر:
    درصورتی که مدارک اعلام شده در بندهای 6 تا 12 در زمان تشکیل پرونده حاضر نباشد                میتوانید آن  را هنگام مراجعه جهت مصاحبه به گزینش ارائه دهید .

هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

آدرس هسته گزینش کرمانشاه:-جنب بیمارستان امام علی (ع) – ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی –طبقه سوم

تلفن: 8377169-0831              صندوق پستی: 1469-67155

اسامی پذیرفته شدگان اسامی پذیرفته شدگان