نشست صمیمی رییس دانشگاه با دانشجویان خوابگاهی

این نشست با حضور ریاست دانشگاه ، معاون دانشجویی فرهنگی ، مدیر فرهنگی ، مدیر دانشجویی و جمعی از کارشناسان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید

نشست صمیمی  با حضور ریاست دانشگاه ، معاون دانشجویی فرهنگی ، مدیر فرهنگی ، مدیر دانشجویی و جمعی از کارشناسان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید

این نشست در روز چهارشنبه مورخ 23/9/90  از ساعت 20 الی 22 در خوابگاه شهید مفتح خواهران با حضور ریاست دانشگاه ، معاون دانشجویی فرهنگی ، مدیر فرهنگی و مدیر دانشجویی و جمعی از کارشناسان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید و دانشجویان به ارائه بسیاری از مشکلات آموزشی ، رفاهی ، تحصیلی ، فرهنگی و ... پرداختند و معاون  دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تاکید بر این مسئله که تمامی مشکلات مطرح شده دانشجویان در جلسه قبل مرتفع گردیده ، پیرامون مشکلات و مسائل اخیر نیز قول مساعد داد .