مناقصه اتمیک ابزوشن و capillary

آگهی مناقصه ی عمومی خرید دو مرحله ای

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه درنظرداردنسبت به خرید تجهیزات ذیل ازطریق مناقصه ی عمومی (دو مرحله ای ) اقدام نماید. لذا از کلیه ی شرکتهای واجد شرایط دعوت می شود از تاریخ نشراین آگهی لغایت پایان وقت اداری روزچهارشنبه به تاریخ  7/5/88 جهت دریافت اسناد مناقصه به نشانی کرمانشاه : بلوار شهید بهشتی،  ساختمان شماره ی یک دانشگاه علوم پزشکی ، طبقه ی دوم، اداره ی تدارکات(تلفن:8363148- 8377148)ویاتهران:خیابان انقلاب،چهارراه ولیعصر، ضلع شرقی پارک دانشجو، خیابان استاد شهریار، ساختمان ارفع، طبقه ی اول،دفترنمایندگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه(تلفن:66718141) مراجعه نمایند.
نام دستگاه
واحد
مبلغ سپرده (ریال)

یک دستگاه اتمیک ابزوپشن
دانشکده پزشکی
000/000/7
یک دستگاه Capillary Genetic Analyzer
آزمایشگاه مرکزی
000/000/12
1) سپرده شرکت در مناقصه بصورت فقط ضمانت نامه بانکی بنام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه نزد بانک ملت شعبه دانشگاه می باشد.
2) آخرین مهلت تحویل پیشنهادات توسط شرکت کنندگان در مناقصه تاساعت 13 روزشنبه تاریخ 17/5/88 می باشد.
3) محل تحویل پیشنهادات کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی ، ساختمان شماره ی یک، طبقه ی سوم، دبیرخانه ی محرمانه می باشد.
4) هزینه چاپ آگهی به عهده برنده مناقصه می باشد.
5) تاریخ بازگشایی پیشنهادات واصله 17/5/88 ( شنبه ) ساعت 14 در محل کرمانشاه، بلوارشهید بهشتی، ساختمان شماره ی یک دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ی همکف، سالن کنفرانس می باشد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات
بهداشتی درمانی کرمانشاه