دکتر اجاقی:روابط بین فردی موثر بهره وری شغلی و موفقیت را افزایش می دهد.

در روز سوم تیرماه دومین کارگاه آموزشی روابط بین فردی موثر به همت دفتر امور بانوان در محل EDC برگزار گردید.

در روز سوم مردادماه دومین کارگاه آموزشی روابط بین فردی موثر به همت دفتر امور بانوان در محل EDC برگزار گردید.

دکتر اجاقی مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان در این کارگاه گفت:امروزه  آموزش مستقیم مهارت های زندگی به عنوان بخشی مهم و کلیدی در جامعه پذیری افراد جامعه در سراسر دنیا مطرح است.

وی هدف از برگزاری این سلسله کارگاهها را ارتقای سطح سلامت روانی، جسمی ، اجتماعی و معنوی افراد دانسته ، اظهار داشت : روابط بین فردی موثر می تواند به رشد شخصی و هویت یابی افراد کمک کرده و بهره وری شغلی و موفقیت را افزایش می دهد.

در این کارگاه دکتر داوری نژاد ، متخصص روانپزشکی و خانم عباسپور ، روانشناس با شرکت کنندگان به تعامل پرداختند.