مهندس یعقوبی مدیریت IT دانشگاه را برعهده گرفت.

نشست تودیع مهندس ژاله علیمرادی و معارفه مهندس سرکو یعقوبی به عنوان مدیر آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صبح روز یکشنبه چهارم دیماه در دفتر ریاست تشکیل شد.

در این نشست که دکتر نیکبخت و جمعی از مدیران ستادی و کارکنان IT  حضور داشتند همچنین از تلاش های خانم مهندس علیمرادی در مدت تصدی مدیریت این اداره تقدیر شد.

گفتنیست مهندس یعقوبی دانش آموخته رشته  کارشناسی مهندسی برق الکترونیک و کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات با گرایش شبکه های کامپیوتری است و چهارسال است در حوزه های گوناگون از جمله معاونت تحقیقات و فناوری، مدیریت فنی شبکه اینترنت، کتابخانه مرکزی و راه اندازی سیستم کامپیوتری مدیریت مالی حسابداری تعهدی فعالیت می نماید.

مهندس یعقوبی