برای جلوگیری از چاقی بیش از دو ساعت در روز از تلویزیون ویا کامپیوتر استفاده نکنید.

برای جلوگیری از چاقی بیش از دو ساعت در روز از تلویزیون ویا کامپیوتر  استفاده نکنید.
وی از مردم خواست ضمن خودداری از مصرف روغن جامد و کاهش مصرف سایر روغن ها روزانه 30 دقیقه فعالیت بدنی یا پیاده روی داشته باشند برای کاهش وزن از روش ها و رژیم غذایی خودسرانه پرهیز کنند.

روزانه حتما 2 تا 3 واحد لبنیات کم چرب همراه وعده های غذایی مصرف نمایید.

متخصص پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت : مصرف سالاد و سبزیجات و نیز استفاده از میوه جات دو تا سه نوبت در روز و 6 الی 8 لیوان آب در روز به همگان توصیه می شود.

دکتر بهزاد حیدرپور در گفتگو با خبرنگار وب دا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد :مصرف انواع فست فودها ، استفاده بیش از دو ساعت در روز از تلویزیون ویا کامپیوتر و مصرف انواع نوشابه های گاز دار، آب میوه های صنعتی و تنقلات کم ارزش را از عوامل مهم چاقی و اضافه وزن در جامعه دانست.

وی از مردم خواست ضمن خودداری از مصرف روغن جامد و کاهش مصرف سایر روغن ها روزانه 30 دقیقه فعالیت بدنی یا پیاده روی داشته باشند برای کاهش وزن از روش ها و رژیم غذایی خودسرانه پرهیز کنند.