تا حالا چندهزار کیلومتر رو با موس خودتون طی کرده‌اید؟

نرم‌افزار Mousotron، نرم‌افزار بسیار ساده و در عین حال جالبی است، این نرم‌افزار تمام حرکات موس شما را تحت نظر می‌گیرد و اطلاعات جالبی را در اختیار شما قرار می دهد. اطلاعات جمع آوری شده توسط این نرم‌افزار عبارتند از:mousotron

• زمانی که کامپیوتر شما فعال بوده است
  • مسافتی که موس روی مانیتور طی کرده است
  • تعداد کلید‌هایی که روی کیبورد فشرده‌اید
  • تعداد چپ کلیک‌ها
  • تعداد راست کلیک‌ها
  • تعداد میان کلیک‌ها
  • تعداد دابل کلیک‌ها
  • تعداد چرخ‌های اسکرول موس
  • سرعت حرکت موس

شاید نتوان این نرم‌افزار را در رده نرم‌افزارهای کاربردی قرار داد ولی چیزی که مشخص است این است که اطلاعات بسیاری جالبی را برای شما فراهم می‌کند. اطلاعاتی که شاید بعد از ۱ هفته کار کردن با آن شما را شگفت زده خواهد کرد، تصویر روبرو اطلاعات مربوط به کامپیوتر من در کمتر از ۴ روز است، واقعاً جالب است، نزدیک به چهار کیلومتر بر روی مانیتور حرکت کرده‌ام.

فرآیند نصب بسیار ساده است، نرم‌افزار را دانلود و آن را نصب کنید، نکته بسیار مهمی وجود دارد که باید قبل از فعال کردن این نرم‌افزار آن را مد نظر بگیرید و تغییرات لازم را اعمال کنید و آن تنظیم کردن سایز مانیتور شماست، این نرم‌افزار سایز مانیتور شما را به طور خودکار تشخیص نمی‌دهد و با توجه به این موضوع که این نرم‌افزار حرکات موس شما را دنبال می‌کند، اندازه مانیتور یک پارامتر مهم خواهد بود. برای تنظیم این پارامتر از منوی setup استفاده کنید.

برای دانلود نرم افزار کلیک کنید