بخش جراحی عروق بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه تنها بخش جراحی عروق پریفرال (محیطی) در غرب کشور بیماران هفت استان را پذیرش و مداوا می نماید.

این جراح کرمانشاهی به مردم توصیه کرد نکاتی را که باعث پیشگیری از بیماری دیابت ، چاقی است رعایت کرده و با ورزش و فعالیت های مناسب بدنی و دوری از سیگار خود را از خطر بیماری های عروقی دور نگاه دارند.

بخش جراحی عروق بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه تنها بخش جراحی عروق پریفرال (محیطی) در غرب کشور بیماران هفت استان را پذیرش و مداوا می نماید.

فوق تخصص جراحی عروق با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرگزاری "وب دا" کرمانشاه گفت : این بخش که مجهز به تمام دستگاه های مورد نیاز جراحی عروق محیطی ، آنژیوگرافی پیشرفته ، درمان بیماری های واریس و دستگاه های ماوراء صوت یا رادیو فرکوینسی می باشد به صورت 24 ساعته و در تمام طول سال بیماران را پذیرش می نماید.

دکتر عزت اله صادقی با ذکر این نکته که در شش سال گذشته هیچ بیمار عروقی به مراکز دیگر اعزام نگردیده گفت : ماهیانه به طور متوسط 120 تا 150 عمل جراحی  ودرمان های غیر جراحی یا اینترونشن عروق محیطی در این بخش انجام می پذیرد که 30 تا 50 مورد آن را آنژیوگرافی عروق محیطی به خود اختصاص می دهد.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود : 10 تا 20 درصد بیماری های عروق به روش های غیر جراحی یا کم تهاجمی به عنوان اینترونشن با استفاده از آنژیوگرافی ، آنژیوپلاستی ، استنتینگ و... درمان می شوند.

دکتر صادقی در مورد این بیماران گفت : بیماران معمولا از طریق متخصصان جراحی ،داخلی ، قلب و عروق ، و پزشکان مراکز بهداشتی و درمانی معرفی شده و تعدادی نیز به طور مستقیم جهت بررسی مشکل عروقی خود مراجعه می نمایند.

دکتر صادقی به بیماران دیالیزی اشاره کرده و گفت : بیماران دیالیزی نیز  تعداد قابل توجهی ای از مراجعان این بخش را تشکیل می دهد. بیمارانی که یا نیاز به دیالیز صفاقی یا دیالیز خونی دارند.

وی همچنین با اشاره به تغییر وضعیت جمعیتی کشور و افزایش امید به زندگی که باعث وجود افراد مسن در جامعه گردیده و نیز  افزایش بیماران دیابتی گفت : این دوعامل در کنار سیگار کشیدن ، چاقی و کم تحرکی عمده ترین عوامل ایجاد بیماری های عروقی است.