رییس دانشگاه : ازحضور بخش خصوصی برای ارائه خدمات استقبال می کنیم.

دکتر نیکبخت رییس دانشگاه گفت ما برای ارائه خدمات بهتر و باکیفیت از حضور و مشارکت بخش خصوصی در امر درمان استقبال می کنیم.

ایشان افزود : اگر متقاضیان خدمت در بخش درمان طرح و برنامه ای برای اجرا و درنتیجه بالارفتن سطح کیفیت خدمات بهداشتی درمانی دارند ما آماده همکاری و مشارکت هستیم.

وی مشارکت بخش خصوصی در راه اندازی مراکز MRI ، CTSC ، آزمایشگاه ها و... را وسیله رشد نظام سلامت دانست و راه را برای فعالیت آنان هموار ارزیابی نمود و اظهار داشت : کسانی که قصد ارائه خدمات درمانی به مردم استان دارند می توانند با مراجعه به دفتر کارآفرینی دانشگاه و اخذ مجوز نسبت به راه اندازی مراکز مورد نظرشان که از نیازهای جامعه نیز می باشد اقدام نمایند.