به زودی برای اولین بار در کشور اکیپ کنترل امنیت غذایی راه اندازی می شود.

دکتر پاکزاد به مردم کرمانشاه نوید داد که با مساعدت و حمایت ریاست دانشگاه علوم پزشکی ، مردم کرمانشاه می توانند با خیالی آسوده نسبت به مصرف مواد غذایی سالم بپردازند.

با تاکید ویژه و حمایت رییس دانشگاه  زودی برای اولین بار در کشور اکیپ کنترل امنیت غذایی راه اندازی می شود.

رییس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر در گفت و گو با خبرنگار " وب دا " کرمانشاه  گفت : به زودی یک دستگاه خودرو با نصب دستگاه های پرتال ویژه آزمایش های سلامت مواد غذایی ، یک گروه فعال و زبده از کارشناسان به بررسی کیفیت و سلامت مواد غذایی در محل تولید خواهند پرداخت.

دکتر پیمان پاکزاد افزود : همچنین با تهیه دستگاه لاکتواسکن ما قادر خواهیم بود نسبت به آنالیز شیر و مواد لبنی و کشف افزودنی ها و تقلب های موجود در کلیه مواد لبنی اقدام نماییم.