دانشگاه علوم پزشکی از تولیدکنندگان داخلی لوازم آرایشی و بهداشتی حمایت می کند.

دانشگاه علوم پزشکی از تولیدکنندگان داخلی لوازم آرایشی و بهداشتی حمایت می کند.

سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه با اعلام این خبر گفت : با توجه به وجود آلودگی های فراوان و تقلب گسترده در لوازم بهداشتی و آرایشی غیرمجاز که عمدتا به صورت قاچاق وارد کشور می شوند و پیرو مصوبات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر بومی سازی و داخلی سازی ساخت و توزیع لوازم بهداشتی و آرایشی کشور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آمادگی دارد تا نسبت به ترغیب ، مشاوره ، راهنمایی و مساعدت آن دسته از سرمایه گذارانی که مایل به تولید لوازم آرایشی و بهداشتی تمایل دارند اقدام نماید.

دکتر پیمان پاکزاد همچنین عنوان کرد : کلیه تولیدکنندگان مواد و فراورده های خوراکی ، آشامیدنی و بهداشتی موظف هستند از تاریخ 1/1/91 نسبت به الصاق آرم سازمان غذا و دارو و شماره پروانه ساخت و بهره برداری یا واردات بر روی برچسپ مواد و فراورده های خود اقدام نمایند.