150 میلیارد ریال تسهیلات به کارکنان دانشگاه در سطح استان اعطا گردید.

قنبری : امسال حدود یک هزار نفر از همکاران در دو مرحله به اردوهای زیارتی سوریه ، کربلای معلی و مشهد مقدس اعزام گردیدند

در ده ماهه سال جاری تعداد 838 نفر از شاغلین و 617 نفر از بازنشستگان ستاد دانشگاه و تعداد کثیری از همکاران سایر حوزه ها جهت اخذ تسهیلات به بانک ملت معرفی گردیدند و در مجموع 150 میلیارد ریال تسهیلات در قالب های خرید خودرو ، خرید کالا و قرض الحسنه توسط همکاران دانشگاهی دریافت شد

رییس اداره رفاه و تعاون دانشگاه با اعلام این خبر به خبرگزاری "وب دا" افزود : حدود یک هزار نفر از همکاران در دو مرحله به اردوهای زیارتی سوریه ، کربلای معلی و مشهد مقدس اعزام گردیدند و 13 واحد منازل سازمانی به متقاضیان واگذار گردید.

اکرم قنبری همچنین به عقد قرارداد بیمه تکمیلی کارکنان با پوشش جمعیتی بالای 5 هزار نفر ، پرداخت پاداش به دانش آموزان ممتاز ، برگزاری برنامه پیاده روی خانوادگی در شش ماهه اول و برگزاری جشن بازنشستگان به عنوان نعدادی از فعالیت های این اداره اشاره نمود.

وی گفت : امسال با توجه ویژه ریاست دانشگاه حق مهد کودک پرسنل 100 درصد و پاداش دانش آموزان50 درصد و حق غذای پرسنل 22درصد  افزایش یافته است و امکان استفاده پرسنل قراردادی از امکانات مهمانسرا و پاداش دانش آموزان ممتاز نیز فراهم گردید.