دانشکده بهداشت درصدد ایجاد سه رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد است.

دکتر صفری : 50 درصد متخصصصان هیات علمی دانشکده بهداشت از دانشگاه های معتبر خارجی فارغ التحصیل شده اند.

رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت : هم اکنون 20 نفر متخصص و دارندگان Ph.D رشته های مختلف بهداشتی در این دانشکده تدریس می نمایند که مابقی آنان نیز مدارک علمی خود را از دانشگاه های معتبر داخل کشور اخذ نموده اند.

دکتر یحیی صفری همچنین درخصوص تعداد دانشجویان دانشکده بهداشت گفت : درحال حاضر 220 دانشجوی مهندسی بهداشت محیط داریم که از این تعداد 20 نفر دانشجوی فوق لیسانس  می باشند ونیز در این دانشکده  125 نفر دانشجوی کاردانی و کارشناسی بهداشت حرفه ای ، 100 نفر دانشجوی بهداشت عمومی و 4 نفر دانشجوی آمار در مقطع فوق لیسانس مشغول به تحصیل هستند.

دکتر صفری گفت : با عنایت به فراهم آمدن زیرساخت های لازم و دارابودن اعضای هیات علمی توانمند در صدد هستیم تا سه رشته جدید آموزش بهداشت ، اپیدمیولوژی و تغذیه در مقطع کارشناسی ارشد را به مجموعه دانشکده بیفزاییم.