کرمانشاه مهد تمدن و تاریخ را آماده پذیرایی میهمانان نوروزی کنید.

دکتر نیکبخت افزود مردم کرمانشاه مشهور به مردمی مهمان نواز هستند و طبیعی است که مهد تمدن و تاریخ بایستی مردمانی اینچنینی داشته باشد.
کرمانشاه مهد تمدن و تاریخ را آماده پذیرایی میهمانان نوروزی کنید.
دکتر نیکبخت قائم مقام وزیر در استان و رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : مسئولان ، معاونین و ... دانشگاه بایستی استان زیبا و جذاب کرمانشاه را برای پذیرایی از میهمانان نوروزی آماده کنند.
دکتر نیکبخت در جمع کارکنان دانشگاه گفت : استان کرمانشاه با داشتن اماکن تاریخی ، فرهنگی و باستانی محل خوبی برای گردشگران و میهمانان نوروزی خواهد بود و از مسئولان بهداشتی و درمانی دانشگاه خواست که از همین حالا با برنامه ریزی رستورانهای سطح شهر را پایش نموده و کشیک های درمانی و خدماتی که در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای استان قابل ارائه است را هم به مسافران معرفی نمایند.
ایشان افزود با جذابیت استان پیش بینی می شود تعداد مسافران نوروزی امسال خیلی بیشتر شود و ما بایستی سعی کنیم در خصوص ماندگاری آنان در استان برنامه های خاص داشته باشیم.
وی پوشش جاده ای و شهری توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان ، ارائه خدمات به موقع بیمارستان ها و جلب همکاری سایر سازمان های سلامت محور را در ایام نوروز مهم قلمداد نمودند و پرداختن به سلامت غذایی رستوران ها و.... از رسالت دانشگاه دانست و برآن تاکید نمود.