"همایش کشوری نقش زنان در توسعه نظام سلامت" اردیبهشت 89 در دانشگاه برپا می شود

در نشست نخستین این همایش دبیران و مسوولان کمیته ها معرفی شدند.

در نخستین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری "همایش کشوری نقش زنان در توسعه نظام سلامت" که با حضور ریاست دانشگاه هفتم مردادماه در سالن جلسات ستاد دانشگاه برگزار شد ، دست اندرکاران همایش تعیین گردیدند.

در این جلسه که باحضور مدیرکل امور بانوان استانداری ، مشاور امور بانوان دانشگاه و تعدادی از اعضای هیات علمی برگزار شد ، آقای دکتر نوری زاد به عنوان رییس همایش ، خانم دکتر رحیمی به عنوان دبیر کمیته علمی و خانم دکتر اجاقی به عنوان دبیر اجرایی همایش معرفی و مسوولان کمیته های دیگر همایش تعیین شدند.

دکتر اجاقی ضمن تعریف تعریف سلامت و ابعاد چهارگانه آن شامل ابعاد جسمی ، روحی ، اجتماعی و معنوی به بررسی محورهای تخصصی همایش پرداخت که با نظر جمعی ، محورهای سلامت روان ، سلامت جسمی ، سلامت اجتماعی و سلامت معنوی موردتایید قرارگرفت.

در این نشست زمان برگزاری این همایش سه روزه ، نیمه دوم اردیبهشت سال 1389 اعلام گردید.