روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان روابط عمومی برتر کشوری شناخته شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه در هفتمین جشنواره برترین های روابط عمومی ایران عنوان برتر را کسب کرد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جشنواره ای که با حضور مدیران ارشد کشوری ، صاحبنظران ارتباطات ، کارگزارن و مدیران روابط عمومی وزارتخانه ها و سازمان ها در تهران برگزار شد در بخش خلاقیت و نوآوری به عنوان روابط عمومی برتر شناخته شد و لوح تقدیر و تندیس جشنواره را دریافت نمود.