درخشش کارکنان و فرزندان آنها در مسابقات سبکی ووشو رشته ساندا شهرستان کرمانشاه

دکتر همایون اسماعیلی مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود؛
در این مسابقات خانم ها نگار احمدیان ، هدیه احمدی و مستانه رون موفق به کسب مدال طلا ، خانم ها طیبه امین منش و لعیا سادات مکی موفق به کسب مدال نقره و خانم ها شبنم احمدیان و شراره احمدی موفق به کسب مدال برنز شدند.

درخشش کارکنان و فرزندان آنها در مسابقات سبکی ووشو رشته ساندا شهرستان کرمانشاه

دکتر همایون اسماعیلی مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود؛

در این مسابقات که در تاریخ 19/12/90 برگزار گردید،خانم ها نگار احمدیان ، هدیه احمدی و مستانه رون موفق به کسب مدال طلا ، خانم ها طیبه امین منش و لعیا سادات مکی موفق به کسب مدال نقره و خانم ها شبنم احمدیان و شراره احمدی موفق به کسب مدال برنز شدند.

تعدادی از کارکنان و فرزندان کارکنان دانشگاه در مسابقات سبکب ووشو رشته ساندا شهرستان کرمانشاه موفق به کسب مدال شدند.

گفتنیست مربی گری این تیم بر عهده سیده فرشته موسوی بوده است.

۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱