به مناسبت آغاز هفته سلامت، زنگ سلامت در مدارس استان کرمانشاه به صدا در آمد.

سالمندی و سلامت محور اصلی هفته سلامت می باشد.
به مناسبت آغاز هفته سلامت، زنگ سلامت در مدارس استان کرمانشاه به صدا در آمد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، زنگ آغاز هفته سلامت به صورت نمادین و با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش و استانداری کرمانشاه در دبستان دخترانه شهدا پروین زاد شهر کرمانشاه به صدا در آمد.

رییس آموزش و پرورش ناحیه سه کرمانشاه در این مراسم اظهار داشت: آموزش و پرورش در تعامل با تمامی دیگر نهادهای مختلف سعی در تربیت دانش آموزانی سالم و در نتیجه جامعه ای سالم دارد.

سید شهاب زمانی در ادامه تصریح کرد: تربیت نسلی سالم، آگاه و متعبد که هموار کننده مسیر پیشرفت و روند رو به رشد کشور است از اهداف آموزش و پروش می باشد.

زمانی گفت: آموزش و پروش آماده است تا دانش آموزان را به این هدف مهم برساند و برای تحقق این هدف، همه امکانات را بسیج می کند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان نیز طی سخنانی در این مراسم اظهار داشت: استان کرمانشاه 320 هزار دانش آموز دارد که همه آنها می توانند سفیران سلامت برای والدین باشند.

سلمان محمدی در ادامه تصریح کرد: پیامهای مهم بهداشتی توسط متخصصین مطرح می شود و به دانش آموزان منتقل می شود، آنان نیز به نوبه خود پیام را به والدین و خانواده خود منتقل می کنند و با این کار کل جامعه آگاه خواهد شد.

گفتنی است، سالمندی و سلامت محور اصلی هفته سلامت می باشد.

۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹