دکتر رودابر به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان کنگاور معرفی شد.

رییس دانشگاه در این نشست با اشاره به اینکه این شهرستان نیاز به گسترش خدمات سلامت دارد گفت : ما در تلاش هستیم تا درقالب شورای سلامت و برنامه ریزی و تخصیص اعتبارات لازم در این راستا خدمت نماییم.

دکتر رودابر به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان کنگاور معرفی شد.

طی مراسمی که باحضور ریاست دانشگاه در روز یکشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ماه در این شهرستان برگزار گردید ، دکتر غلامرضا رودابر به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور معرفی شده و از زحمات دکتر امیرمسعود عبداله زاده تقدیر شد.

دکتر نیکبخت با ارائه تعریف سلامت که شامل بخش های گوناگون است به بحث پیرامون آرامش روان پرداخت و همگان را به بسترسازی جهت توجه بیشتر به سلامت روان توصیه کرد.

دکتر رود ابر نیز در این نشست ضمن تقدیر از زحمات مدیران سابق شبکه بهداشت و درمان کنگاور از عزم مجموعه دانشگاه جهت ارتقای سلامت شهرستان خبر داد و گفت : کنگاور دروازه ورودی استان است و از اهمیت بالایی برخوردار است. ما نیز به نوبه خود با درک این اهمیت برای ارائه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی می کوشیم.

2دکتر رودابر

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۳:۵۰