به زودی 76 نفر از همکاران از طریق اداره رفاه دانشگاه عازم کربلای معلی می شوند.

تعداد 76 نفر از افراد شاغل در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، مراکز آموزشی ، درمانی شهر کرمانشاه و دانشکده های دانشگاه از طریق قرعه کشی انتخاب و عازم کربلای معلی می شوند.

به زودی 76 نفر از همکاران از طریق اداره رفاه دانشگاه عازم کربلای معلی می شوند.

لیست افراد متقاضی می بایست حداکثر تا تاریخ 16/3/91 توسط مرکز مربوطه به اداره رفاه دانشگاه ارسال و افراد منتخب از تاریخ 22/3/91 لغایت 1/4/91 با دردست داشتن مدارک لازم به شرکت زیارتی نسیم یاس واقع در خیابان شهید اشرفی اصفهانی ( پل چوبی ) مراجعه نمایند.

ضمنا افراد منتخب بایست در سال های گذشته توسط دانشگاه به کربلا یا سوریه اعزام نشده باشند.

گفتنیست تعداد 76 نفر دیگر از همکاران شاغل در سایر مراکز نیز به قید قرعه در مرحله دوم که به زودی برگزار خواهد شد راهی زیارت عتبات عالیات می شوند.