مجموعه ی استخر و سونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افتتاح شد

مجموعه استخر و سونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مساحتی به وسعت 1230 متر مربع و هزینه ای بالغ بر دوازده میلیارد و پانصد میلیون ریال افتتاح شد .

این مجموعه جنب مجتمع ورزشی شهدا واقع در سرخه لیژه ، مقابل بیمارستان امام رضا(ع) احداث و در تاریخ 3/2/91 ، همزمان با میلاد با سعادت امام محمد باقر(ع) و سالروز آزاد سازی خرمشهر افتتاح گردید .

در مراسم افتتاحیه آقایان دکتر محـــسنی پور معاون امور پالمانی وزارت بهداشت ، مهندس مطاعی معاون استانداری کرمانشــــاه، دکتر نیکبخت ریاست دانشگاه ،دکتر پالش سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی و جمع دیگری از مسئولان دانشگاهی حضور داشتند .