اعزام 76 نفر دیگر از کارکنان دانشگاه به کربلای معلی

تعداد 76 نفر دیگر از افراد شاغل در معاونتهای دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها از طریق قرعه کشی انتخاب و عازم کربلای معلی می شوند.

اداره رفاه دانشگاه با اعلام این خبر عنوان کرد لیست افراد متقاضی می بایست حداکثر تا تاریخ 21/3/91 توسط مرکز مربوطه به اداره رفاه دانشگاه ارسال و افراد منتخب از تاریخ 26/3/91 لغایت 5/4/91 با در دست داشتن مدارک لازم به شرکت زیارتی نسیم یاس واقع در خیابان شهید اشرفی اصفهانی (پل چوبی) مراجعه نمایند.

این اداره همچنین از همکاران شاغل در واحدهای مستقر در ساختمان شماره 1 دانشگاه ، هسته گزینش ، مجمع خیرین سلامت ، مرکزتحقیقات بیولوپیک و مهمانسرا جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 22/3/91 به اداره رفاه مراجعه نمایند.

در ضمن ستاد دانشگاه دارای 5 نفر سهمیه می باشد و ساعت 10 صبح روز 22/3/91 قرعه کشی مربوطه در دفتر مدیریت امور عمومی برگزار می گردد.

ضمناً افراد منتخب بایستی در سال های گذشته توسط دانشگاه به کربلا یا سوریه اعزام نگردیده باشند.

۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵