مرکز تحقیقات " دارو رسانی نانو " در کرمانشاه تاسیس شد.

دکتر درخشنده : هدف از تاسیس این مرکز تحقیقاتی بکار گیری دانش و فناوری نانو در تولید علم و محصولات دانش بنیان است.

مرکز تحقیقات " دارورسانی نانو " در کرمانشاه از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مجوز گرفت

رئیس مرکز هدف از تاسیس این مرکز تحقیقاتی را بکار گیری دانش و فناوری نانو در تولید علم و محصولات دانش بنیان عنوان کرد.

دکتر کتایون درخشنده همچنین حمایت از پژوهشهای کاربردی را در جهت رفع نیازهای جامعه پزشکی  از برنامه های این مرکز اعلام نموده و افزود بمنظور نیل به این هدف، ایجاد جو مشارکت بین رشته های مختلف علوم پزشکی، تشویق و پشتیبانی محققان و حضور موثر در جوامع علمی بین المللی سر لوحه کار این مرکز تحقیقاتی است.

داتشیار فارماسیوتیکس گفت : مرکز تحقیقات "Nano Drug Delivery یا دارو رسانی نانو هفتمین مرکز تحقیقاتی دانشگاه است که موفق به دریافت موافقت اصولی از سوی وزارت بهداشت و درمان شد.