مجموعه استخر و سونای دانشگاه علوم پزشکی آماده پذیرایی از آقایان و بانوان همکار می باشد .

مجموعه استخر و سونای  دانشگاه علوم پزشکی آماده پذیرایی از آقایان  و بانوان همکار می باشد .
مظاهری : مدیران محترم ادارات می توانند برای پرسنل مربوط درخواست تایم اختصاصی نمایند.

رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه گفت : مجموعه استخر و سونای  دانشگاه علوم پزشکی آماده پذیرایی از آقایان  و بانوان همکار می باشد .

احمد مظاهری با اشاره به اینکه مدرک لازم جهت تهیه بلیط فقط ارائه کارت شناسایی دانشجویی یا کارمندی می باشد افزود : از علاقمندان به شنا دعوت می شود جهت تهیه بلیط به مجموعه ورزشی شهدا روبروی بیمارستان امام رضا (ع) مراجعه نمایند.

مظاهری با تاکید بر اینکه استفاده برای پرسنل و فرزندان هیئت علمی و کارمندان دانشگاه مجاز می باشد گفت : تایم آقایان :روزهای فرد :  30/16 الی 18  و  30 /18 الی 20  روزهای سه شنبه و پنج شنبه هیات علمی آقایان : ( 30/20- 30/22) و تایم بانوان :روزهای چهارشنبه :14 الی 16   و 16الی 18  و 18- الی 20 می باشد.

وی گفت : ضمنا " مدیران محترم ادارات می توانند برای پرسنل مربوط درخواست تایم اختصاصی نمایند.

گفتنیست مکان استخر در سرخه لیژه روبروی بیمارستان امام رضا (ع) – استخر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.