برای ثبت نام در همایش "آشنایی با آمفتامین ها و عوارض ناشی از آن" ثبت نام کنید.

"آشنایی با آمفتامین ها و عوارض ناشی از آن" عنوان همایشی است که با حضور رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر کشور و جمع کثیری از مقامات کشوری ، استانی و دانشگاهی صبح روز شنبه هفدهم تیرماه در محل سالن اجتماعات انتظار برگزار می گردد.

"آشنایی با آمفتامین ها و عوارض ناشی از آن" عنوان همایشی است که با حضور  رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر کشور  و جمع کثیری از مقامات کشوری ، استانی و دانشگاهی صبح روز شنبه هفدهم تیرماه در محل سالن اجتماعات انتظار برگزار می گردد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه با اعلام این خبر گفت : این همایش دارای امتیاز بازآموزی رایگان برای پزشکان عمومی ، متخصصین عفونی ، داخلی ، روانپزشک ، داروساز و روانشناسان و امتیاز آموزش مدیریت دولتی جهت سایر شرکت کنندگان می باشد.

دکتر بهروز حمزه از همکاران خواست تا با توجه به فرصت پیش آمده برای بررسی موضوع با حضور کارشناسان مربوطه ، برای شرکت در این همایش به سامانه آموزش مداوم مراجعه نمایند.