بهورزان نمونه شهرستان کرمانشاه معرفی شدند

زهرا علی یاری مربی مرکز آموزش بهورزی ، اسد همایونفر بهورز خانه بهداشت بابان یاور و بدریه امیریان بهورز خانه بهداشت پشته کش به عنوان نمونه کشوری معرفی شدند.

تعداد 20 نفر از بهورزان خانه های بهداشت تابعه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به عنوان بهورز نمونه معرفی شدند.

در مراسمی که صبح روز بیست و هفتم مردادماه در سالن اجتماعات شهرداری کرمانشاه با حضور ریاست دانشگاه و تنی چند از مسوولان دانشگاهی  برگزار شد همچنین ضمن تقدیر از این برگزیدگان از پروانه قربانی به عنوان مربی و رابط نمونه فصلنامه بهورزی ، لیلا کاظمی و علی نظری بهورزان نمونه شهرستان و نیز تعداد چهار نفر از حائزین نمره های برتر در آزمون فصلنامه بهورزی سال 87 سپاسگزاری گردید.

گفتنیست زهرا علی یاری مربی مرکز آموزش بهورزی ، اسد همایونفر بهورز خانه بهداشت بابان یاور و بدریه امیریان بهورز خانه بهداشت پشته کش در مراسم روز بهورز در تهران به عنوان نمونه های کشوری حضور یافتند.