پیش بینی کارشناسان : با مصرف شیشه جهش ایدز در راه است.

پیش بینی کارشناسان :  با مصرف شیشه جهش ایدز در راه است.
دکتر شاکری : جنون در انتظار مصرف کنندگان شیشه است.

مصرف شیشه حواس شش را مختل کرده و خطوط قرمز اجتماعی ، اخلاقی و مذهبی را می شکند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در همایش یکروزه آشنایی با عوارض آمفتامین ها عنوان کرد : افزایش سوء زن به همسر و نیز توهمات مختلف بینایی و شنوایی و لمسی باعث تصور های غیرواقعی در مورد روابط نامشروع شده و بنیان خانواده ها را ریشه کن می کند.

این روانپزشک کرمانشاهی در این همایش همچنین با اشاره به اینکه این افراد عموما شرکای جنسی و یا همسر خود را وادار به مصرف مواد می کنند  عملا به صورت یک شبکه باعث نابودی افراد می شوند.

دکتر شاکری همچنین گفت : این افراد با توهمات گوناگون دست به جنایات فجیعی می زنند و در این راه هیچ خط قرمزی ندارند.

مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه تاکید کرد : جنون در انتظار مصرف کنندگان شیشه است.

در این همایش عنوان شد: مصرف ماده روانگردان شیشه باعث جنون جنسی شده و فرد را به شدت متمایل به ارتباط با شرکای جنسی متعدد می کند و همین امر امکان ابتلا و انتار ویروس ایدز را به مراتب افزایش می دهد.