برنامه بعدی آزاد کوه 4390متری استان مازندان می باشد.

صعود افتخار آمیز گروه 18 نفره در طول یک روز از استان قزوین به قله 4185متری سیالان وعبور از دره 2000 استان مازندران با موفقیت صورت گرفت.

در این برنامه گروه کوهنوردی این دانشگاه به اسامی آقایان پُردلی،منتظریانی،دکتر شیبت زاده،داهیم،محمدی،علیرضا حیدری،یعقوب حیدری، خنجری، عبدی, خزایی،کاکایی ،لرستانی ،بهرامیان،،دکتر مدرسی،دکتر فیروزیان،رستم آبادی،امجدیان وشیرزادی رأس ساعت 00/06 تاریخ 21/04/1391 سواروسایل نقلیه دانشگاه ( مینی­بوس به رانندگی آقای­تیموری وپیکاب به رانندگی آقای محمدی) شدند و جهت صعود به قله 4185متری سیالان استان قزوین حرکت نمودند.اقامه نماز وصرف ناهار در مسجد ولی عصر روستای کورانه استان قزوین انجام گردید پس از عبور از رجایی دشت و معلم کلایه  با توجه به وقت از آثار تاریخی ودیدنی قلعه الموت (حسن صباح)بازدید بعمل آمد  بعد از عبور از روستای هرانک به سمت چپ و سپری نمودند 17 کیلومتر توانستیم از روستاهای آتان،کلایه عبور کنیم وبه روستای هنیز برسیم پناهگاه شب گروه در جوار امام زاده روستای هنیزسپری گردید  آقای نادر منتظریانی راهنمای برنامه بود ساعت 15/05 روز 22/04/1391 با توکل به خداوند منان حرکت 14 ساعته (یک روزه)گروه  از کنار کوچه باغ روستای هنیز به سمت شرق ادامه دادیم پس از عبور از پل چوبی روی رودخانه از راه پایکوب مسیر را دنبال نمودیم وبعد از 8 کیلومتر به جان پناه رسیدیم در طی این راه هر از گاهی با آب قابل شرب مواجه می شدیم0ساعت 09/00 از جان پناه به سمت گردنه حرکت نمودیم این مسیر  یک­ونیم ساعت طول کشید و مسیر گردنه تا قله 50 دقیقه زمان برد ساعت 40/11 دقیقه با توکل به خدا قله با عظمت سیالان فتح گردید . چشم انداز آن قله های مرتفع که در جنوب شاه البرز-در شمال غرب سماموس-در غرب خشچال-در شرق علم کوه و تخت سلیمان چشم هر بیننده ای را وسوسه می­نمود علی ایحال بازگشت از قله به سمت گردنه وسپس به سمت شمال صورت گرفت در گوسفند سرای ونی اقامه نماز وصرف نهار در کنار آب جاری برف آب انجام شد . ادامه مسیر بازگشت با وضعیت جوی کامل مه همراه بود ساعت 00/02 به مدت نیم ساعت از مسیر پایکوب شیب را کم نمودیم سپس به سمت راست یخچال تراورز کردیم حدود دوساعت بعد سمت چپ با شیب تندی مواجه شدیم که به سمت قعر دره 2000 رسیدیم و در ختان وحشی جنگلی نمایان شدند دشت دریاسر سر راه قرار گرفته بود که بی نهایت زیبا ودیدنی بود در این مکان، دره هرتنگ بود که بعنوان یادبود یکی ار عزیزان کوهنورد جانپناهی بنا شده بود بدنبال آن پس از دوساعت و نیم عیور از امتداد رودخانه به محل قرار با رانندگان محترم یعنی مکان عسل محله در استان مازندران  رسیدیم .اقامه نماز شب در امام زاده سیدحسین در محله شیرود بود شب مانی در رامسر- صبحانه در امام زاده هاشم (بعد از رشت) بود  بالاخره در ساعت 00/20 تاریخ 22/04/1391 در پناه خداوندمنان بدون مشکلی به ساختمان ستاد دانشگاه رسیدیم.

برنامه  خارج از استانی ساعت 50/05اولین چهارشنبه بعد از ماه مبارک مضان از سمت شهرستان کرج صعود به قله آزاد کوه 4390متری استان مازندان می­ باشد علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام وشرکت در برامه حداکثر تا تاریخ 29/04/1391 با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی دانشگاه هماهنگی نمایند.