انتصاب فاطمه دارابی به عنوان رییس دانشکده پیراپزشکی

رییس جدید دانشکده پیراپزشکی: پیش بسوی توسعه دوره های کارشناسی ارشد در دانشکده
مراسم تودیع  خانم دکتر مژده عصاره زادگان و معارفه خانم فاطمه دارابی به عنوان  رییس دانشکده پیراپزشکی دوشنبه 2/6/1388 با حضور جمعی از معاونین و مسئولین دانشگاه و نیز کارکنان دانشکده پیراپزشکی برگزار شد. دکتر عمرانی معاونت آموزشی دانشگاه در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر عصاره زادگان  کمبود  اعضای هیئت علمی را اصلی ترین مشکل دانشکده برشمرد و ابراز امیدواری کرد که این مساله با همت مسئولین هرچه سریعتر مرتفع گردد.وی با اشاره به سوابق خانم دارابی در دانشکده پرستاری ، مامایی و پیراپزشکی ابراز امیدواری کرد که این دانشکده بیش از پیش در مسیر توسعه و شکوفایی گام بردارد. فاطمه دارابی ریاست جدید این دانشکده هم با اشاره به زحمات دکتر عصاره زادگان در دوران مسئولیتشان توسعه رشته های کارشناسی ارشد در دانشکده را اولویت کاری خود اعلام کرد.در پایان مراسم نیز لوح تقدیر و هدایایی از طرف ریاست دانشگاه و پرسنل دانشکده به نماینده دکتر عصاره زادگان اهدا شد.