نماز اول وقت صبح در قله چهل نابالغان 3460متری اقامه گردید.

برنامه بعدی صعود به قله توچال تهران می باشد.زمان حرکت هنگام اذان صبح تاریخ 12/07/1391 از ستاد دانشگاه می باشد.

برنامه صعود به قله چهل نابالغان از سلسله جبال کوه گرین که بین استان همدان و لرستان قرار گرفته توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اسامی آقایان پُردلی،منتظریانی،داهیم،علیرضا حیدری،عبدی،بهرامیان،خزایی،دکترمدرسی،لرستانی،کاکایی،شیرزادی،محمدی ورفیع مقدم فتح گردید . این برنامه بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری از ساعت 12 شب تاریخ 29/06/1391 در ساختمان ستاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شروع شد . راهنمای برنامه برادر نادر منتظریانی بود که با استفاده از دستگاه  G.P.S توانست گروه را در تاریکی شب به قله هدایت کند.

مسیر حرکت گروه کوهنوردی از کرمانشاه  به هرسین-نورآباد-سه راهی زالی آباد(سمت چپ نهاوند)پس از عبور از روستاهای چراغ،برخوردار،اسلام آبادعلیا به رادارخانه (محور نورآباد نهاوند)رسیدند سمت راست وارد جاده خاکی با مسافت کوتاه  شدندسپس با راننده قرار ملاقات را در سراب کهمان الشتر گذاشتندصعود در ساعت 15/02 شروع شد گروه توانست پس از عبور از دره های پر شیب سنگلاخی در تاریکی شب  نماز اول وقت صبح روز 30/06/1391  را در قله چهل نابالغان اقامه نماید وضعیت جوی هوا صاف و آسمان پر ستاره با نسیمی قابل تحمل  بود مسیربازگشت گروه پس از شکر گذاری و تهیه عکس وصرف صبحانه  از دره های پر شیب و مملو از شن اسکی به سمت سراب کهمان ادامه داد به لطف خدا بدون مشکلی ساعت 30/12 به سراب کهمان الشتر رسیدند پس از استراحت با وجود اینکه در آن منطقه آنتن دهی موجود نبود به هر طریق ممکن به راننده مینی بوس دسترسی پیدا نمودند و در ساعت 00/18 گرو ه با سلامت کامل به ساختمان دانشگاه رسیدند.

برنامه بعدی صعود به قله توچال  تهران می باشد.ساعت حرکت پس ازاقامه نماز اول وقت (صبح) تاریخ 12/07/1391 از ساختمان شماره یک دانشگاه می­باشد.علاقه مندان جهت ثبت نام و شرکت در برنامه می­توانند حداکثر تا تاریخ 07/07/1391 با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند.