پزشکان و دارو سازان نمونه استان معرفی شدند.

در مراسمی که چهارشنبه شب چهارم شهریور ماه با حضور استاندار کرمانشاه ، مسوولان محلی و دانشگاهی برگزار گردید ، پزشکان و داروسازان نمونه استان معرفی شدند.

در این مراسم پس از نماز جماعت مغرب و عشا در مسجد ولی عصر و ضیافت افطاری در مهمانسرای دانشگاه ، دکتر نوری زاد سرپرست دانشگاه با تبریک مناسبتهای این هفته به ذکر اهمیت و قدر جایگاه پزشکان در جامعه پرداخت.

بنا بر گزارش روابط عمومی دانشگاه آقایان دکتر سید ابوالحسن سیدزاده ، دکتر قباد سلیمی ، دکتر سیدجعفر نوابی ، دکتر علیرضا جانبخش ، دکتر بهزاد حاجی مرادی ، دکتر ناصر یگانه ، دکتر علی عزیزی ، دکتر داریوش افشاری ، دکتر عزت الله صادقی ، دکتر سهراب ربیعی ، دکتر مضفر ازنب و خانم ها دکتر ماری عطایی ، دکتر الهام شبیری و دکتر نوشین فرشچیان به عنوان پزشکان نمونه معرفی شدند.

از دیگر پرشکانی که به عنوان نمونه در این مراسم از آنان تقدیر شد می توان به دکتر علی کریمی از قصر شیرین ، دکتر هوشنگ بهاری  از سرپل ذهاب ، دکتر زاهد مصطفی زاده از ثلاث باباجانی ، دکتر حسین محمدی از جوانرود ، دکتر غلامرضا رود ابر از روانسر ، دکتر حمیدرضا بیگ رضایی از دالاهو ، دکتر عین اله محمدی از هرسین ، دکتر سعید سریری از صحنه ، دکتر حسین امیری از کنگاور ، دکتر حسین کریم از سنقر ، دکتر رامین پرمهر از اسلام آباد غرب ، دکتر کیومرث بهرامی از گیلانغرب ، دکتر فاروق سلیمی از پاوه ، دکتر عبدالرحمان پرنا ،دکتر سیروس نصیری و دکتر شهاب معینی مستوفی از کرمانشاه اشاره کرد.

همچنین دکتر وریا رحیمی از معاونت دارو و غذا ، دکتر ملوک نقوی از کنگاور ، دکتر مسعود کریمی از گهواره ، دکتر جهانشاه فلاحی از گیلانغرب ، دکتر غلامرضا اسماعیل زاده و دکتر مهرانگیز تاج الدین پور از کرمانشاه به عنوان داروسازان نمونه معرفی شدند.

در این مراسم همچنین به 14 نفر از پزشکان استان آقایان دکتر صمد نوری زاد ، دکتر عبدالرسول مولودی ، دکتر علی معینی ، دکتر علی اکبر رزلانسری ، دکتر جلال شاکری ، دکتر علی ابراهیمی ، دکتر قدرت نظری ، دکتر محمود شمس الهی ، دکتر همایون اسماعیلی ، دکتر علی اشرف حقی قبادی ، دکتر سینا ابراهیمی ، دکتر رضا دهقانی اطهر ، دکتر پیمان ملکی و دکتر بابک حیدری به عنوان پزشک منتخب بسیج جامعه پزشکی تقدیر شد.