دکتر احسان مهری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان سنقر و کلیایی معرفی گردید.

در این مراسم همچنین دکتر محبی نماینده مردم شهرستان سنقر و کلیایی با برشمردن برخی از خدمات نظام در این شهرستان اظهار امیدواری کرد که دانشکده بهداشت در این شهرستان راه اندازی شود.

مشارکت جمعی ، تعامل ، همکاری و هم افزایی در همه موارد با موفقیت همراه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت : خوشبختانه رشته تحصیلی مغز و اعصاب به مجموعه دانشگاه افزوده شد و به زودی طب اورژانس نیز به آن خواهد پیوست.

دکتر محمدرضا نیکبخت با اشاره به اینکه در حوزه تحقیقات رشد مطلوبی داشته ایم گفت : در این دانشگاه 8 مرکز تحقیقاتی ، و چندید شرکت دانش بنیان  راه اندازی شده و تعداد 155 مقاله  ISI نیز به چاپ رسیده است.

وی که در مراسم تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر سخن می گفت  با اشاره به خرید تعداد 35 دستگاه آمبولانس جدید گفت : با مسئولان مسائل و نیازها را رصد می کنیم و برای شهرستان سنقر تهیه دستگاه سی تی اسکن در برنامه قرار دارد.

حجه الاسلام برقراری نیز همدلی مسئولان و مردم و ارائه نظرات و پیشنهادهای سازنده از سوی مردم را برای پیشبرد کارها مهم ارزیابی کرد و توجه به اخلاقیات را گوشزد نمود.

گفتنی است در این مراسم دکتر احسان مهری جانشین دکتر شهرام روشنی نژاد گردید.