فراخوان اولین "جشنواره تجارب ماندگار مشارکت های مردمی حوزه سلامت"

اداره کل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت در نظر دارد اولین جشنواره مجازی با عنوان " تجارب ماندگار مشارکتهای مردمی حوزه سلامت " را برگزار نماید.

این جشنواره با توجه به اهمیت موضوع مشارکت های مردمی و ظرفیت خیرین، سازمانهای مردم نهاد، مؤسسات خیریه بیمارستانی، گروههای داوطلب و مسئولیت اجتماعی شرکتها و بنگاههای اقتصادی در بخشهای مختلف حوزه سلامت و نیز به منظور اشتراک ایده ها و تجارب برتر دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برگزار می شود.

لذا کلیه علاقمندان می بایستی جهت شرکت در این جشنواره فرم ایده ها و تجارب برتر مشارکت های مردمی حوزه سلامت را تا تاریخ 1399/8/15 به اداره کل سازمانهای مردم نهاد خیرین سلامت وزارت بهداشت ارسال نمایند.

ضمناً شرکت کنندگان می توانند جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با سرکار خانم احتشامی کارشناس اداره امور خیرین (۸۱۴۵۵۸۳۲ ­– ۰۲۱) تماس بگیرند.