کارگاه بین المللی هزینه - اثربخشی برای اولین بار در کشور توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود.

کارگاه بین المللی هزینه - اثربخشی برای اولین بار در کشور  توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود.

کارگاه بین المللی هزینه - اثربخشی برای اولین بار در کشور توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، با همکاری دانشگاه کوئینزلند استرالیا برگزار می گردد.

در این کارگاه که از روز دوشنبه 27 دیماه تا سی ام دیماه به مدت 4 روز در سالن اجتماعات مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود ، صاحبنظران و متخصصان مربوطه به بحث و تبادل نظر می پردازند.

اطلاعیه

برنامه