دانشکده داروسازی کرمانشاه عنوان دانشکده برتر را در هفدهمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور به دست آورد.

به گزارش خبرنگار وب دا در استان کرمانشاه در هفدهمین جشنواره دانشجویان داروسازی کشور که 17 تا 19 آبان ماه در کرمانشاه برگزار گردید ،  دانشکده داروسازی کرمانشاه ، دانشکده داروسازی شیراز و دانشکده داروسازی آزاد اسلامی تهران به ترتیب مقام های اول تا سوم کسب رتبه های برتر ارائه مقالات و پوستر را به دست آوردند.

در مراسم اختتامیه این سمینار که با سخنرانی علمی دکتر دیناروند رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص داروهای سرطان آغاز گردید با تجلیل از افراد برتر ارائه دهنه مقاله شفاهی و پوستر در بخش های مختلف به کار خود پایان داد.

در این مراسم که صبح روز جمعه نوزدهم آبان در سالن انتظار برگزار شد همچنین جشن ده سالگی دانشکده داروسازی کرمانشاه برگزار گردید و از زحمات پروفسور غلامرضا بهرامی که نخستین رییس این دانشکده بودند تقدیر به عمل آمد.