فعالان پیشگیری از ایدز در کرمانشاه معرفی شدند.

در همایش بزرگ دانشجویی پیشگیری از آسیب های اجتماعی با تاکید بر ایدز و اعتیاد استان کرمانشاه از فعالان پیشگیری از اچ آی وی / ایدز تقدیر شد.

فعالان پیشگیری از ایدز در کرمانشاه معرفی شدند.

در این نشست که صبح روز چهارشنبه پانزدهم آذرماه در تالار انتظار برگزار شد دکتر بهزاد مهدویان متخصص بیماری های عفونی و فوکال پوینت بیماری های رفتاری ، حجه الاسلام هادی کماسی مشاور شهردار کرمانشاه در امور فرهنگی ، دکتر علیئی پزشک مرکز  mmtبیماران HIV ، مهندس کامبیز امیری کارشناس امور اجتماعی استانداری کرمانشاه ، فرحناز امیدی کارشناس آموزش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، مهندس علی کماسی کارشناس معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ، آرام امینیان مدیر انجمن خیریه ندای رهایی خاوران ، مجتبی کبیری مدیر انجمن خیریه حیات دوباره ، قربانی مدیر مرکز سلامت زنان ، پارسا مدیر مرکز مشاوره بیماری های رفتاری و دکتر علیزاده پزشک فعال در زمینه ایدز تقدیر شد.