نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در ادامه سلسله مباحث فرهنگی ، اجتماعی و دینی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری " انقلاب مال مردم است" گفت: مردم پای حفظ انقلاب ایستاده اند و در مواقع ضروری خود جوش به میدان می آیند.

حجت الاسلام کاظمی اصل نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشکر از حضور پرشور مردمی در راهپیمایی 22 بهمن ، در مورد وقوع انقلاب ها گفت:انقلاب یک معلول و پدیده است و نیاز به علت دارد و اینکه چرا انقلاب اسلامی اتفاق افتاد صاحبنظران تئوریها و نظریات متفاوتی ارائه داده اند و اساتید جامعه شناسی که در دانشگاه  هاروارد فعالیت دارند با فرمولهای مختلف و ویژه چگونگی ایجاد تنش و یا آرامش را بررسی و به اجرا می گذراند و جوامع و ملت ها را تحت نظارت دارند بعضی از صاحب نظران گفته اند: 11 دی سال 1356 که کارتر رئیس جمهور امریکا به ایران سفر کرد قول حمایت را به شاه داد و شاه با بی احتیاطی در روزنامه اطلاعات به حضرت امام (ره) اهانت نمود و باعث شد که در 19 دی سال 56 مردم قم قیام کنند و به همین منوال چهلم و سالگرد و .... در نهایت انقلاب را پیروز کرد و هدف امریکا از ایجاد تنش در عوضاع ایران عوض کردن مهره یعنی شاه بود نه روی کارآمدن انقلاب اسلامی که امام(ره) با هوشیاری نهضت را رهبری کرد و  برخی ریشه های انقلاب را در موضع گیریهای متعددی دانسته اند که روحانیت در دو قرن اخیر در مقابل عهدنانه ها و قراردادهای دولت ها با سایر کشور ها منعقدکرده بودند.

وی یکی از دلایل قیام مردم ایران رااحساس محرومیت در جامعه آن زمان دانستند نه فقر، زیرا اختلاف طبقاتی که افراد بی بضاعت ثروت و مکنت وابستگان به رژیم شاه را مشاهده می کردند باعث گردید احساس محرومیت کنند و با این قضیه به مبارزه بپردازند.

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود:اکنون با گذشت بیش از سه دهه از انقلاب و طرح انواع توطئه ها، غربی ها می خواهند احساس نیاز را از طریق احساس کمبودهای اقتصادی به سمت و سوی ناراحتی و محرومیت اجتماعی ببرند ولی الحمدا... مردم ما در تمام صحنه ها نشان داده اند که با شعور و آگاهی و توجه به منویات مقام معظم رهبری توطئه ها و ترفندهای آنها را شناخته و راه مقابله و خنثی کردن آنها را در ایستادن پشت سر رهبری انقلاب دانسته و همواره این مهم را به خوبی انجام داده اند و حضور پرشور مردمی در راه پیمایی 22 بهمن امسال هم بیانگر این مطلب بود و قطعاً غربی ها در مقابل انقلابی که رهبری هوشیار و مردمی وفادار و قدرشناس دارد کاری از پیش نخواهد برد و غربی  ها خود هم متوجه این امر شده اند.