اخبار

دکتر روشنی : تعداد فعلی تخت بیمارستانی استان، جوابگوی نیازهای مردم است

دکتر روشنی :  تعداد فعلی  تخت بیمارستانی استان، جوابگوی نیازهای مردم است
معاون درمان : در حال حاضر سه هزار و 129 تخت بیمارستانی در استان وجود دارد که دو هزار و 648 تخت آن فعال می باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر سه هزار و 129 تخت بیمارستانی در استان وجود دارد که دو هزار و 648 تخت آن فعال می باشد.

دکتر بهمن روشنی  گفت : متوسط روز اشغالی تخت های بیمارستانی استان را در 9 ماهه نخست امسال، 5/62 درصد اعلام کرد و ادامه داد: این درصد بیان کننده این است که  طی روز چند درصد از تخت های بیمارستان توسط بیماران اشغال شده است.

وی اظهارداشت: در حال حاضر 141 تخت ICU، در استان وجود دارد که 103 تخت آن مربوط به بخش های دانشگاهی و مابقی تخت ها مربوط به بخش های غیردانشگاهی است.

به گفته این مقام مسئول 92  تختCCU  نیز در استان وجود دارد که 74 تخت آن مربوط به بخش های دانشگاهی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تعداد تخت های ICU نوزادان را نیز 49 مورد عنوان کرد که 37 تخت آن برای بخش های دانشگاهی است.

دکتر روشنی در خصوص تخت های ICU اطفال هم یادآور شد: 16 تخت در این بخش وجود دارد که مربوط به بخش های دانشگاهی هستند.

POST CCU از دیگر مواردی بود که وی به آن اشاره کرد و افزود: 19 مورد از این تخت ها در استان وجود دارد که 14 تخت آن مربوط به بخش های دانشگاهی است.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تعداد فعلی  تخت بیمارستانی استان، جوابگوی نیازهای مردم است و بنا به سطح بندی وزارت وضعیت مناسبی داریم.

روشنی خبر داد: برای افزایش تخت های بیمارستانی استان متناسب با نیاز روز بیماران برنامه هایی داریم.

وی تصریح کرد: برخی از بیمارستان ها بیشتر از آنچه که برای آن ها عنوان می شود تخت دارند، مثلا بیمارستان 200 تختخوابی طالقانی 225 تخت فعال دارد و بیمارستان 515 تخت خوابی امام رضا نیز دارای 580 تخت فعال است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اشاره ای هم به وضعیت اورژانس های استان داشت و خاطرنشان کرد: اگرچه نمی توان گفت اورژانس استان برای  100 دردصد نیازهای بیماران کفایت می کند، اما برحسب امکانات و شرایطی که  دارند خدمات خوبی ارائه می کنند.

روشنی با تاکید بر اینکه به دنبال توسعه فضای اورژانس  بیمارستانها و افزایش تخت های این مراکز هستیم، افزود: بیمارستان های امام رضا(ع)، امام خمینی(ره)، امام علی(ع) و همچنین بیمارستان شهرستان های اسلام آباد غرب، کنگاور و سرپل ذهاب از جمله مراکزی هستند که برای توسعه آن ها برنامه داریم.

وی گفت: برحسب تاکید وزارت بهداشت و حساسیت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی، بخش های اورژانس استان مرتبا پایش می شوند و در سال های اخیر اقدامات خوبی برای ساماندهی این مراکز صورت گرفته است و همچنین جلسات متعددی نیز برای توسعه و ساماندهی خدمات اورژانس های استان برگزارشده که تصمیمات خوبی در آن اتخاذ شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه معتقد است در همه جای دنیا به دلیل اینکه مراجعان اورژانس به دلیل یک حادثه ناگهانی دچار مشکل شده اند و شرایط مناسبی ندارند، بیشترین میزان نارضایتی از بیمارستان ها مربوط به بخش اورژانس است.

روشنی در ادامه با تاکید بر نیازهای درمانی استان و مرکزیت درمانی کرمانشاه برای برخی استان های هم جوار غرب کشور، افزود: با توجه به اینکه جمعیت و به دنبال آن نیازهای درمانی مردم در حال افزایش است، احداث بیمارستان 540 تخت خوابی ضرورت می یابد.

وی ادامه داد: از آن جایی که ممکن بود در سال های آینده فضاهای درمانی جوابگوی نیاز مردم نباشد تصمیم به ساخت این بیمارستان گرفته شد.

به گفته این مقام مسئول قرار است این بیمارستان جایگزین دو بیمارستان امام خمینی و معتضدی شود که دیگر دچار فرسودگی شده اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اعلام اینکه هنوز زمان کلنگ زنی و مکان احداث این بیمارستان مشخص نیست، یادآوری کرد: به دلیل شرایط فعلی اقتصاد و کمبود بودجه، کلنگ زنی بیمارستان 540 تخت خوابی به تاخیر افتاده است.

روشنی اظهارداشت: چون این بیمارستان جایگزین بیمارستانهای امام خمینی(ره) و معتضدی خواهد شد احتمالا دارای بخش های زنان، سوختگی و مسمومیت، داخلی، چشم و ... خواهد بود، اما برای بخش های دیگر آن در زمان احداث و متناسب با نیاز روز تصمیم گیری خواهد شد.

۵ اسفند ۱۳۹۱ ۱۳:۳۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید