300 نفر از دانشجویان استان عازم عمره دانشجویی می شوند.

تعداد 180 نفر از زوج های دانشجو سیزدهم فروردین و تعداد 120 دانشجوی استان نیز از روز دهم اردیبهشت عازم سرزمین وحی می شوند.

300 نفر از دانشجویان استان عازم عمره دانشجویی می شوند.

مسوول اجرای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در داشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت : تعداد 180 نفر از زوج های دانشجو در قالب دوکاروان ندای عرفه و نسیم یاس روز سیزدهم فروردین و تعداد 120 دانشجوی استان نیز  در کاروان زیارتی جولان گشت از روز دهم اردیبهشت عازم سرزمین وحی می شوند.

محمدرضا بیگ رضایی که با خبرگزاری "وب دا " کرمانشاه سخن می گفت افزود : در روز یکشنبه بیستم اسفندماه همایش مشترک کاروان های عمره دانشجویی سال 1392 استان کرمانشاه با حضور حجه الاسلام فقیهی رییس ستاد عمره دانشگاهیان کشور در سالن اجنماعات بیمارستان امام رضا (ع) برگزار می گردد و علاوه بر آن دو کلاس توجیهی آموزشی برای کاروان ها به اجرا در می آید.