دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تمهیدات لازم جهت اجرای برنامه را فراهم نموده است

درصورت اخذ مجوز وتامین اعتبارات ، تمامی جمعیت استان تحت پوشش برنامه پزشک خانواده قرار خواهند گرفت

برنامه پزشک خانواده از نیمه دوم سال 1384 همزمان باسراسر کشور دراستان کرمانشاه هم شروع شد .

اجرای برنامه مذکور در7 سال گذشته موجب ارتقاء کمی وکیفی خدمات بهداشتی درمانی درمناطق روستایی وشهرهای زیر 20 هزار  نفر گردیده است . استقرار منظم پزشک و ماما و نیز داروهای ضروری درمراکز بهداشتی درمانی مجری برنامه ، دسترسی عادلانه وآسانتر جمعیت به خدمات مورد نیاز را به همراه داشته است .

هم اکنون در 99 مرکز مجری برنامه ، 158 پزشک ، 141 ماما ، وسایر اعضاء تیم سلامت ، خدمات بهداشتی درمانی سطح یک را به 721061 نفر جمعیت تحت پوشش ارائه می دهند که در نتیجه آن 70000 تا 80000 نفر ماهیانه به مراکز مجری مراجعه می نمایند .

باتوجه به تجربه فوق ، مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تمهیدات لازم جهت اجرای برنامه درسایر نقاط شهری استان را فراهم نموده که درصورت اخذ مجوز وتامین اعتبارات ، تمامی جمعیت استان تحت پوشش برنامه پزشک خانواده  قرار خواهند گرفت ./