تجلیل از 44 نفر از بازنشستگان مرکز طالقانی

همزمان با جشن دهه مبارک فجر مراسم تقدیر از بازنشستگان بیمارستان طالقاتی برگزار شد.
در این مراسم که ریاست دانشگاه و جمعی از مدیران و کارکنان حضور داشتند ، دکتر نوری زاد با اشاره به دستاوردهای سی ساله انقلاب در بخش های گوناگون نتیجه آن را خود باوری و خود اتکایی دانست . ریاست دانشگاه با اشاره به کمبودهای موجود در این بیمارستان از تصویب بازسازی و ترمیم این بیمارستان و مرکز فارابی در سفر ریاست جمهوری خبر داد. همچنین دکتر امیریان رییس مرکز نیز از اهمیت و جایگاه بیمارستان سخن گفته و برخی از مشکلات بیمارستان را برشمرد. وی از ریاست دانشگاه خواست در این زمینه فکر عملکردی را بکار گیرند. دکتر امیریان در بخش دیگری از سخنان خود از بازنشستگان مرکز و تلاش آنان در دوران جنگ تحمیلی تقدیر کرد. در پایان با اهدای لوح و هدیه از بازنشستگان تجلیل شد.
 برای دیدن عکس های مراسم کلیک کنید