اقدام ارزنده یک خانواده خیر: اهدای مرکز بهداشتی و درمانی در منطقه مسکن

خانواده مرحوم حاج سید خدامراد موسوی یک مرکز بهداشتی ، درمانی شهری را در منطقه آبادانی و مسکن به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اهدا کردند.

اقدام ارزنده یک خانواده خیر: اهدای یک مرکز بهداشتی و درمانی

در مراسمی که به منظور افتتاح این مرکز با حضور تعدادی از مسئولان ، معتمدین و ساکنان منطقه برگزار شد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن ستایش این قبیل اقدامات خداپسندانه گفت : دولت و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به تنهایی توان پیشبرد برنامه های سلامت را ندارند و این خیرین و نیکوکاران هستند که باید پیش قدم شوند و با وقف میزانی از اموال خود در این راه هم پاداش اخروی را نصیب خود نمایند و هم در این دنیا خداوند به مال آنان برکت می دهد.

وی ضمن طلب علو درجات برای مرحوم سید خدامراد موسوی وی را فردی که هم در زمان حیات منشا خیر و خدمت بوده اند توصیف نمود  و گفت : با این اقدام ارزشمند ، بازماندگان ثواب مستمر و دعای خیر تمام کسانی که در این مرکز درمان شده یا بهداشت آنان تامین می شود نثار روح آن مرحوم نمودند.

گفتنیست این مرکز تعداد 14000 نفر جمعیت را پوشش داده و تعداد 400 مادر باردار در این مرکز دارای پرونده می باشند ونیز دارای واحدهای مختلف بوده و پزشکان و متخصصان نیز در این مرکز ارائه خدمت می نمایند.

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۳:۲۷