زنان همپای مردان در خلق حماسه سیاسی نقش آفرینی می کنند

دفتر امور بانوان اعلام کرد زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه همواره پا به پای مردان برای آزادی وسر بلندی ایران در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی وعلمی تلاش می کنند.

دفتر امور بانوان اعلام کرد زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه همواره پا به پای مردان برای آزادی وسر بلندی ایران در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی وعلمی تلاش  می کنند.

بنا بر اطلاعیه صادره از این دفتر زنان شاغل در دانشگاه پا به پای مردم شریف استان وکشور در انتخابات ریاست جمهوری وشوراها شرکت کرده وبا شناخت کافی در بین نامزد هافرد اصلح را انتخاب خواهند نمود. تا سرنوشت خوبی را برای کشور خود رقم زده وموجب پیشرفت وتعالی کشور شوند زنان ایران اسلامی در24 خرداد بار دیگر همگام با مردان ایران اسلامی به مقام معظم رهبری لبیک گفته وبا حضور در شعبه های اخذ رای وشرکت در انتخابات برای سربلندی نظام گام بر می دارند. وبا مشارکت حد اکثری در انتخابات ریاست جمهوری دشمنان خود را نا امید کرده وموجب خلق حماسه سیاسی خواهند شد.