صعود قله خشچال 3950متری استان قزوین در وضعیت جوی مناسب فتح گردید

صعود قله خشچال 3950متری استان قزوین  در وضعیت جوی مناسب فتح گردید
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به قله قالی کوه 4028متری استان لرستان می باشد.زمان حرکت ساعت 00/07روز چهارشنبه تاریخ 27/06/1392 در ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. متقاضیان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند حداکثر تا تاریخ 15/06/1392با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس8358423و 09183351263 هماهنگی نمایند

برابر هماهنگی صورت گرفته اول وقت روز چهارشنبه تاریخ 07/06/1392 داوطلبین صعود به قله خشخال استان قزوین به اسامی آقایان پُردلی،منتظریانی،داهیم،خزایی،بهرامیان،عبدی ،لرستانی،نوذر محمدی،رستم آبادی، رنجبر  و امجدیان بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری از ستاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به سمت قزوین حرکت نمودند صرف صبحانه و نهار به ترتیب در پارک گردنه اسدآباداستان همدان و محیط مسجد ولی عصر روستای کرانه استان قزوین صورت گرفت .

10

بعد از شهر قزوین از جاده الموت پس  از گذشتن از رجایی‌دشت در دو راهی دیکین جاده 2 قسمت می‌شود، راه سمت راست مستقیم به سمت قلعه الموت می‌رود و راه سمت چپ را ادامه دادند بعد از طی 10 کیلومتر حوالی ساعت 00/17 به دریاچه اوان رسیدند.

11

12

کنار دریاچه با آقای مسیح طاهری راننده تویوتا وانت به شماره تماس 09126825104 هماهنگی صعود تا پناهگاه قله خشچال در اول وقت روز بعد انجام گردید(هزینه رفت 000/000/1 ریال وهزینه برگشت 000/500ریال ) لازم به ذکر است چنانچه گروهی قصد استفاده از پناهگاه سید ابوترابی داشته باشند باید قبل از صعود، کلید درب ورودی پناهگاه را از آقای خلیل ناصری ساکن روستای وربُن (حوالی دریاچه اوان) تهیه نماید .روز پنج شنبه تاریخ 07/06/1392 پس از اقامه نماز صبح از دریاچه اوان بوسیله وانت مذکور جاده خاکی ایجاد شده تا پناهگاه در طی یکساعت پیموده شد.

16

6

از پناهگاه تا قله بصورت گروهی حرکت صعود کوهپیمایی شروع شد و پس از 75دقیقه قله خشچال 3950متری فتح گردید وضعیت جوی بسیار مناسب بود در بلندترین ارتفاع قله پس از ستایش خداوند منان وتهیه عکس اندکی استراحت راه بازگشت از مسیر صعود دنبال شد.

13

18

از راست اقایان:منتظریانی،داهیم،لرستانی،پردلی،بهرامیان،عبدی،رنجبر،امجدیان،خزایی،رستم آبادی ومحمدی

19

3

14

15

دور نمایی از پناهگاه در مسیر بازگشت از قله

رأس ساعت 00/12 جهت رفع خستگی در دریاچه بصورت گروهی شنا کردند .

17

پس از یکساعت آبتنی اقدام به خواندن نماز و صرف نهار نمودند بدنبال آن سوار بر مینی بوس دانشگاه به سمت کرمانشاه حرکت نمودند علی ایحال بدون مشکل  در ساعت 15/00بامداد به ساختمان ستاد دانشگاه  رسیدند و سفر  خاتمه یافت.

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صعود به قله قالی کوه 4028متری استان لرستان می باشد.زمان حرکت ساعت 00/07روز چهارشنبه تاریخ 27/06/1392 در ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. متقاضیان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند حداکثر تا تاریخ 15/06/1392با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس8358423و 09183351263 هماهنگی نمایند.

قالی کوه یا غالیه کوه رشته کوهی از کوه‌های زاگرس در مرکز بخش بشارت زلقی شهرستان الیگودرز است بلندترین قله این رشته کوه ۴۰۲۸ متر ارتفاع دارد در دل این رشته کوه غار باستانی و غار بزنوید از زیبایی تاریخی طبیعی برخوردارند این کوه از شمال غربی به سراب کیگوران از شرق به روستای کیزاندره و از جنوب شرقی به آبشار آب سفید ختم می‌شود در شمال این رشته کوه دشت لاله‌های واژگون که بزرگترین دشت لاله واژگون جهان است قرار دارد. یکی اززیباترین دره های قالیکوه دره دام نام دارد وعلت نامگذاری این دره وجود مسیرها صعب العبوروحیوانات وحشی همانند خرس می باشد.درنهایت به آبشار آب سفید ختم میشود وبزرگترین یخچال قالیکوه درمسیر این دره قراردارد که طول آن چندین کیلومتر میباشد.

در برنامه فوق احراز شرایط ذیل الزامی است:

1- داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی

2-تحویل مبلغ پنجاه هزار تومان به آقای بابک بهرامیان

(شماره سپهرکارت بانک صادرات 6713  3143  6917  6037)

3-قیولی از تست کوهنوردی که زمان آن پس از ثبت نام اعلام می گردد

شرح برنامه:

چهارشنبه شب با استفاده از چادر وشب مانی در کوهپایه الیگودرز ،پیمایش در اول وقت روز بعد از دره پل به قله قالی کوه و سپس ادامه کوهنوردی ازدره دام به آبشار آب سفید و شب مانی در این مکان و بالاخره حرکت به سمت کرمانشاه در روز جمعه .

زمان حرکت: ساعت 00/07روز چهارشنبه تاریخ 06/06/1392 در ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد. مضافاٌ اینکه تهیه توشه راه سفر وتجهیزات کوهنوردی (کوله پشتی،کیسه خواب،چادر ،زیرانداز بادگیر و. . .)بر عهده شرکت کننده می باشد.